Scoala soferi Brasov Handra Francisc

Raspuns la atacul murdar al PSD Sacele

Contracandidatul meu Virgil Popa, după ce mi-a „împrumutat” aproape tot programul de administrare al orașului, își permite să facă afirmații despre familia mea, despre veniturile mele și despre activitatea mea în Consiliul Local Săcele.

Răspunsuri pe scurt: 1.  Averea mea și a familiei mele provine din mediul privat, neavând funcție publică în timpul respectiv nu este treaba d-lui cum, ce și de unde.

2.  Soția mea, chiar dacă are „venituri modeste”, este totuși NOTAR PUBLIC.

3.  Trecutul meu nu este deloc dubios, al lui cam da. Spun unii că a fost informator al fostei securități (TURNĂTOR). Eu în timpul facultății am plecat la muncă în străinătate (Irlanda), nicidecum nu m-am apucat de „turnat” pe la servicii secrete.

4. Referitor la activitatea mea în Consiliul Local: sunt singurul consilier cu prezență 100% la ședințele de CL. Consilierii voștri au participat cu preponderența la ședințele ordinare (cele plătite). Scumpirea impozitelor săcelenilor provine de la intrarea în vigoare a Noului Cod Fiscal, lege gândită și votată în Parlament de guvernul PSD!!!

5.  Societatea comercială, mi-am inchis-o, tocmai pentru a mă putea lupta cu voi, grupul infracțional numit PSD.     V-am chemat în judecată și v-am învins de două ori! Pe 5 iunie, săcelenii vă vor învinge a 3-a oară! Eu doar le-am demonstrat că sunteți doar un grup de oameni „mici”, obișnuiți să nu respecte regulile și sentințele judecătorești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *